Web Analytics Made Easy - Statcounter

اثرات ناخوشایند امواج الکترومغناطیسی که از اجزاء جدایی ناپذیر در دنیای امروز است یکی از چالش‌های مهم زندگی در دنیای مدرن است، تاثیر این امواج به خصوص بر روی جنین و در دوران کودکی می‌تواند عوارض جبران ناچذیری به دنبال داشته باشد؛ با توجه به اهمیت این موضوع در سلامت جامعه، دانشمندان و متخصصین داخلی موفق به تولید پارچه ضد امواج و استفاده آن در تولید البسه برای نوزادان و زنان باردار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امروزه امواج الکترومغناطیس جزء جدایی‌ ناپذیر زندگی انسان مدرن تبدیل شده‌ است و همه افراد در طول شبانه روز در معرض این امواج هستند، تلفن‌های همراه، اینترنت‌های بی‌سیم، تلفن‌های بی‌سیم، کنترل‌ها و ریموت‌ وسایل مختلف و بسیاری از تجهیزات مورد استفاده از امواج الکترومغناطیس برای انتقال و ارسال اطلاعات استفاده می‌کنند؛ مطالعات متعددی در مورد رابطه این امواج با مشکلات جدی سلامت انسان انجام شده است و تاثیر و عوارض آن‌‌های بر روی سلامت افراد تایید شده است.

بدون شک نمی توان در دنیای امروز با حذف وسایل و منابع تولید امواج زندگی کرد، اما می‌توان با کمی تغییر در سبک زندگی و نیز استفاده از دانش روز این امواج را به حداقل رساند.

ضرر امواج و تلاش برای دور ماندن از آن‌ها در کودکان و زنان باردار بیشتر مورد توجه و حساسیت قرار دارد و به همین دلیل دانش و تکنولوژی روز نیز با توجه به نیاز و درخواست جامعه و بازار در صدد رفع این مشکل برآمد و خوشبختانه مدتی است که کشور موفق به تولید علم و تکنولوژی در این حوزه شده است.

رضا احمدی، مدیر r&d پرتو تجارت هما در گفت‌وگوی تلفنی با خبرنگار سرویس علمی رسانه سلامت سپیدپوش، در این ارتباط اظهار داشت: با توجه به تاثیراتی که امواج الکترومغناطیسی بر روی سلامت افراد به خصوص جنین و کودکان دارد، شرکت‌های تن سان طب هگمتانه و نانوماد پارس موفق به تولید پارچه‌های ضد امواج الکترومغناطیس شدند که در قالب محصولاتی مانند شکم‌بند بارداری، گن، کلاه نوزاد، لباس بارداری، پشه‌بند به ثبت اختراع داخلی و خارجی (US Patent) رسید.

احمدی درادامه به توضیح مراحل مختلف دریافت تاییده‌ها پرداخت و عنوان کرد: روند اطمینان از صحت این محصول در داخل با انجام تست شستشو شروع شد و سپس طی گذراندن 2 مرحله آزمون کیفی و کمی، آزمایش‌های مربوط به خواص آنتی باکتریال بر روی محصولات صورت گرفت؛ در مرحله بعدی آزمون جذب امواج انجام شد و خوشحالم اعلام کنم شرکت درمورد این پارچه موفق به اخذ گواهی نانومقیاس و ثبت پتنت شد.

وی در ادامه افزود: نهایتاً در مرکز تحقیقات مخابرات ایران با مدل‌سازی دقیق بدن، آزمون عملکردی بر روی محصول انجام شد ومشخص شد این محصول علاوه بر آنتی باکتریال بودن دارای ثبات بالای شست‌وشو و با انعکاس بیش از 99% امواج مضر سد محکمی در برابر امواج است.

احمدی در پاسخ به سوال تفاوت این محصول با نمونه‌های خارجی آن اظهار داشت: جدای از بحث قیمت مناسب این محصول، تفاوت شکم‌بندهای ضد امواج ایرانی با محصولات مشابه خارجی در این است که محصول ایرانی فاقد الیاف مضر نقره است و و هم‌چنین محصول ما مستقیماً با بدن تماس ندارد؛ و نکته مهم دیگر در تفاوت بین محصولات داخل و نمونه‌های مشابه خارجی این است که شکم‌بندهای ایرانی امواج الکترومغناطیس را دفع و منعکس می‌کنند، درحالی‌که مکانیسم حفاظتی محصولات مشابه خارجی جذب امواج الکترومغناطیس است که این موضوع موجب ایجاد گرما در شکم‌بند و نارضایتی و ناراحتی مصرف کننده می‌شود.

گفتنی است پارچه‌های ضدامواج الکترومغناطیس تولید کشورمان تاکنون علاوه بر اخذ تأییدیه از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و وزارت بهداشت و درمان، موفق به کسب دو مدال طلا از جشنواره بین‌المللی اختراعات، گواهی مدال از سازمان مالکیت فکری و معنوی ملل متحد و گواهی کسب کاپ و دیپلم افتخار از دانشگاه رومانی شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۸۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گاز اکباتان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه مهد علم و دانش است، اظهار کرد: بی‌تردید ورود دانشگاه به صنعت منجر به واکاوی مشکلات برای حل مسئله می‌شود.

وی با بیان اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید در عرصه عمل محقق شود و شعاری نباشد، افزود: دانشگاه‌ها باید به دانشجویان خود اعتمادبه‌نفس بدهند انتقال یافته‌های علمی به صنعت مهم بوده و دانشگاه نسل دوم و سوم با رویکرد کارآفرینی کنار پژوهش دانش فنی تولید می‌کند که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان تأکید کرد:‌ باید رویکرد پیوند علم و صنعت طوری باشد که دانش صنعتی از خارج کشور وارد نشود و نیاز کشور برطرف شود در همین راستا این شرکت نسبت به تولید کنتور هوشمند گاز ورود کرده است.

جعفری با بیان اینکه ۷۱ درصد خرید دانش فنی از بنگاه‌های خارج از کشور انجام می‌شود که دانشگاه با ورود خود باید آن را به کمترین میزان آن برساند، ادامه داد: ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان بیان کرد:‌ این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات ایمنی، تنظیم و اندازه‌گیری گاز و از سازندگان مطرح قطعات بوده که در این شرکت ۲۰ محصول گازی تولید می‌شود و روی تولید یک یا چند محصول نماندیم؛ چراکه معتقدیم باید سیستم پویا باشد.

جعفری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر در این مجموعه بخش R&D و مهندسی را نقطه قوت و از موفقیت‌های این شرکت خواند، وجود نیروی انسانی فعال، ماهر و متخصص یکی از ظرفیت‌های آن شرکت برشمرد و مطرح کرد: چهار محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و برای سه محصول هم اخیراً ثبت گواهی شده و هفت اختراع ثبت شده داریم. بخشی از این موفقیت‌ها ناشی از ارتباط با دانشگاه بوده و یافته‌های دانشگاه باید در عرصه بیرونی به‌ویژه صنعت و تولید نمود داشته باشد.

وی دانشجویان را به مطالعه کتاب«رنسانس اقتصادی آلمان» و «تکنوکراسی و سیاست گذاری توسعه اقتصادی در ایران» دعوت کرد و خواستار حل بروکراسی پیچیده در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • فیلم| لکوموتیو، واردات یا تولید داخل
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • بارش‌های بهاری میهمان استان قزوین 
  • پرواز با بال‌های پارچه‌ای (عکس)