Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع قابلیت‌های ناو اطلاعاتی شیراز در مقابله با امواج الکترومغناطیس و شناسایی انواع شناورها را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر دریادار «امیر رستگاری» رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با اشاره به مراحل ساخت ناو اطلاعاتی شیراز اظهار داشت: ناو اطلاعاتی شیراز هم‌اکنون توسط کارخانجات نیروی دریایی ارتش در حال ساخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در دنیا نیروهای دریایی به ناوگان اطلاعاتی مجهز هستند، افزود: برای شناسایی پارامترهای اطلاعاتی شناورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در حوزه اجرای فعالیت‌های عملیاتی به بهره گیری از ناوگان اطلاعاتی نیاز است، که ما نیز در این راستا تاکنون گام‌های مناسبی برداشته‌ایم.   دریادار رستگاری افزود: این نوع شناورها به طور مشخص باید بتوانند پارامترهای مخابراتی، راداری، انتشاری، نویز شکل و ابعاد انواع شناورها را احصا کنند تا در مواقع ضروری اطلاعات به دست آمده را در اختیار نیروهای عملیاتی قرار دهند.   وی تصریح کرد: امروز نبرد در عرصه دریا در مرحله نخست نوعی جنگ الکترومغناطیسی محسوب می‌شود و نیرویی که بتواند امواج الکترومغناطیسی را به خوبی بکار گیرد و به طور همزمان از بکارگیری این امواج توسط شناورهای دشمن جلوگیری کند، در واقع پیروز میدان نبرد است، که البته این قابلیت در ناو اطلاعاتی شیراز وجود دارد.   رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع گفت: ناو اطلاعاتی شیراز از قابلیت‌های لازم در حوزه شناسایی رادار، مخابرات، سونار و مدیریت انواع انتشارها در جنگ الکترومغناطیس برخوردار است و همچنین از قابلیت هایی چون دانستن باند فرکانسی، شناخت انواع پارامترهای امواج راداری و رادیویی، دانستن سامانه‌های مخابراتی دشمن که در حوزه جنگ اطلاعاتی امر مهمی محسوب می شود، برخوردار است.   وی با بیان اینکه از تکنولوژی روز دنیا در ساخت ناو اطلاعاتی شیراز استفاده شده است، عنوان کرد: در این ناو اطلاعاتی از سنسورها و حسگرهای داخلی استفاده شده است و همچنین به طور کلی تمامی تکنولوژی‌های آن در حوزه جنگ الکترومغناطیسی و انواع حسگرها توسط سازمان صنایع الکترونیک ایران، مراکز تحقیقاتی وابسته به این سازمان و شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی و ساخته شده است.   منبع: دفاع پرس

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۵۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • متلاشی شدن چند تیم تروریستی در استان کرمان طی سال گذشته
  • تیم‌های تروریستی زیر ضربه سربازان گمنام امام زمان(عج)
  • دستگیری اعضای چند تیم تروریستی در کرمان توسط سربازان گمنام امام‌زمان(عج)
  • دستگیری اعضای چند تیم تروریستی در استان کرمان توسط سربازان گمنام امام‌زمان(عج)
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • چندین تیم تروریستی زیر ضربه سربازان گمنام امام زمان (عج)
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • سازمان‌های مسئول باید در مقابله با جرایم کمک کار پلیس باشند
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما