Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@17:43:59 GMT

کاربرد مصالح محافظ الکترومغناطیس در صنعت ساختمان

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۸۱۱۸۴

کاربرد مصالح محافظ الکترومغناطیس در صنعت ساختمان

مصالح محافظ الکترومغناطیس در دیوارهای اتاق MRI بیمارستان‌ها، مراکز داده‌ها، ساختمان‌های حساس مخابراتی و نظامی کاربرد دارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، در سال‌های اخیراً مواد بر پایه کربن به علت ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود مانند وزن سبک، تولید آسان، انعطاف‌پذیری، مقاومت در برابر خوردگی، خواص الکتریکی، مکانیکی و حرارتی فوق‌العاده در زمینه‌های مختلف مورد توجه قرارگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مواد کربنی برای حفاظت الکترومغناطیسی عمدتاً شامل کربن سیاه (CB)، کربن (CF)، نانولوله‌های کربن (CNT)، گرافیت، نانو ساختارهای گرافن و اکسید گرافن (GO) استفاده می‌شود.

حمید بهبهانی، استاد دانشگاه و دکترای مهندسی عمران درباره استفاده از مواد کربنی برای حفاظت الکترومغناطیسی گفت: افزودن این مواد به کامپوزیت‌های سیمانی که پرکاربردترین مصالح ساختمانی است، می‌تواند به بهبود حفاظت الکترومغناطیسی و خواص مکانیکی آن کمک کند.

وی کاربردهای بتن محافظ الکترومغناطیس را شامل موارد زیر دانست:

ایجاد حفاظ الکترومغناطیسی جهت مقابله با تهدیدات IEMI‌مانند بمب‌های الکترومغناطیسی و جلوگیری از ایجاد اختلال و یا تخریب تجهیزات حیاتی و حساس نظامی مانند دستگاه‌های راداری، فرودگاه‌ها بالا بردن امنیت الکترومغناطیسی اتاق‌های حاوی تجهیزات الکترومغناطیسی و مخابراتی و دیتاسنترها در مقابل سرقت اطلاعات و انتقال داده‌های حجیم محافظت از وسایل نقلیه هوا-فضا استفاده در مراکز درمانی و بیمارستانی جهت حفاظت مغناطیسی برای ثبت سیگنال‌های حیاتی نوار قلب (ECG)، نوار مغز(EEG)، نوار عصب عضله (EMG) استفاده در مراکز درمانی و بیمارستانی جهت جلوگیری از خروج امواج الکترومغناطیس در MRI در بیمارستان‌ها استفاده در مراکز درمانی و بیمارستانی جهت جلوگیری از تأثیر امواج الکترومغناطیس مانند موبایل، آنتن‌ها و.. روی دستگاه‌های با سیگنال ضعیف مانند مانیتور علائم حیاتی، دستگاه‌های حساس آزمایشگاه و… محافظت از بدن ساکنان ساختمان در مقابل امواج الکترومغناطیسی

این پژوهشگر حوزه مهندسی سازه افزود: امواج الکترومغناطیس دارای طیفی گسترده است و امواج رادیویی با انرژی کم تا تابش‌های پرانرژی گاما را در بر می‌گیرد. فلزات حفاظ مغناطیسی خوبی محسوب می‌شوند، اما معایبی از جمله وزن سنگین، مقاومت ضعیف در برابر سایش، خراش، خوردگی و اکسیداسیون دارند. همچنین در اثربخشی حفاظتی خوب آن‌ها انعکاس امواج غالب بوده که علت آن پتانسیل آلودگی ثانویه نامطلوب است.‌

وی اظهار کرد: افزودن نانولوله‌های کربنی به محصولات سیمانی با توجه به شکل لوله‌ای و نسبت طول به قطر و مدول الاستیسیته بالایی که دارند، می‌تواند خواص الکترومغناطیسی و خواص مکانیکی آن‌ها را نظیر مقاومت در فشار، کشش، خمش، ضربه‌پذیری و طاقت، به میزان قابل‌توجهی بهبود بخشد.‌

بهبهانی در خصوص پژوهشی در سال ۲۰۱۷ در مورد میزان تأثیرگذاری نانولوله‌های کربنی در محافظت الکترومغناطیسی کامپوزیت سیمانی گفت: نتایج نشان داد با افزودن یک تا سه درصد نانولوله‌های کربنی به خمیر سیمان، حفاظت الکترومغناطیسی به میزان قابل‌توجهی بهبود می‌یابد.

وی افزود: همچنین پژوهش‌ها نشان داده که نانولوله‌های کربنی می‌توانند مشخصات مکانیکی بتن از جمله مقاومت در برابر فشار، کشش، خمش و همچنین ضربه‌پذیری و طاقت بتن را ارتقا بخشد. مطابق مطالعات آزمایشگاهی صورت گرفته، حتی افزودن نانولوله‌های کربنی به میزان ۰.۰۲ وزنی سیمان به بتن می‌تواند خواص مکانیکی آن را به میزان قابل‌توجهی افزایش دهد.

این دکترای مهندسی عمران در پایان یادآور شد: در سال‌های اخیر پژوهش‌های زیادی بر روی تأثیر افزودن مواد بر پایه کربن مانند گرافیت، اکسید گرافن، نانولوله‌های کربنی و … بر روی خواص الکترومغناطیسی و مکانیکی کامپوزیت‌های سیمانی صورت گرفته و شمار این پژوهش‌ها رو به افزایش است.

کد خبر 472035

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صنعت ساختمان ساختمان مصالح ساختمانی امواج الکترومغناطیسی مهندسی عمران فناوری های نوین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق امواج الکترومغناطیس نانولوله های کربنی نانولوله های کربن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۱۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟

تصفیه آب یکی از موضوعات حیاتی و اساسی در علم محیط زیست است و اهمیت حفظ کیفیت و تصفیه آب برای استفاده انسانی و صنایع بسیار بالاست. یکی از عواملی که میتواند کیفیت آب را تحت تاثیر قرار بدهد تشکیل رسوبات معدنی است. در این مقاله به بررسی کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب میپردازیم.

مفهوم آنتی اسکالانت

آنتی اسکالانتها مواد شیمیایی هستند که استفاده کردن از آنها در فرآیند های تصفیه آب جهت جلوگیری از تشکیل رسوبات معدنی مختلف مانند کربنات کلسیم، سولفات کلسیم، مگنزیم و دیگر املاح معدنی میباشد. این مواد معمولا بعنوان افزودنی به آب اضافه می‌شوند و برای حفظ عملکرد بهینه سیستم‌ های تصفیه آب استفاده میشوند.

کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب

آنتی اسکالانت‌ ها در تصفیه آب در بسیاری از فرآیند ها و واحد های مختلف مورد استفاده قرار گرفته اند. برخی از کاربرد های مهم آنتی اسکالانت در تصفیه آب عبارت هستند از:

آنتی اسکالانت در نیروگاه ها

در صنایعی همانند نیروگاه‌ های حرارتی و نیروگاه‌ های تولید آب شیرین از آنتی اسکالانت‌ ها بعنوان ماده افزودنی استفاده میشود تا از تشکیل رسوبات در لوله‌ ها و تجهیزات جلوگیری گردد و عمر مفید تجهیزات افزایش یابد.

اگر به دنبال خرید آنتی اسکالانت با کیفیت هستید روی لینک زیر کلیک کنید:

https://abin.ir/products/chemical-products/%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA/

آنتی اسکالانت در سیستم‌ های تصفیه آب خانگی

در سیستم‌ های تصفیه آب خانگی نیز از آنتی اسکالانت‌ جهت کنترل کردن و جلوگیری از تشکیل رسوبات معدنی استفاده میشود. این مواد بعنوان یکی از عوامل اصلی حفظ کیفیت آب و افزایش عمر مفید فیلترها و تجهیزات استفاده می‌ شوند.

آنتی اسکالانت در سیستم‌های تصفیه آب شهری

در سیستم‌ های تصفیه آب شهری آنتی اسکالانت‌ ها برای کنترل نمودن تشکیل رسوبات در لوله‌ها و تجهیزات تصفیه آب مورد استفاده قرار میگیرند. این اقدام مهم به بهبود کیفیت آب شهری و جلوگیری از خرابی و کاهش کارایی تجهیزات کمک میکند.

آنتی اسکالانت در تصفیه آب آشامیدنی

در تصفیه آب آشامیدنی هم از آنتی اسکالانت‌ ها بمنظور پیشگیری از بوجود آمدن رسوبات و افزایش عمر مفید فیلتر ها و تجهیزات استفاده می‌شود. این اقدام به حفظ کیفیت آب و ارائه آب سالم و تمیز برای مصرف عمومی کمک میکند.

آنتی اسکالانت در تصفیه آب‌ صنعتی

در تصفیه آب‌ های صنعتی مانند آب‌ استخرها، آب‌ های خنک‌ کننده و آب‌ فرایند های صنعتی، آنتی اسکالانت‌ برای کنترل کردن تشکیل رسوبات و حفظ عملکرد بهینه تجهیزات مورد استفاده قرار میگیرند.

نتیجه‌ گیری

با توجه داشتن به اهمیت حفظ کیفیت و تصفیه آب استفاده از ضد رسوب هایی مثل آنتی اسکالانت‌ بعنوان ماده افزودنی در فرآیندهای تصفیه آب بسیار حیاتی است. این مواد میتوانند به بهبود کیفیت آب، افزایش عمر مفید تجهیزات و کاهش هزینه‌ های نگهداری و تعمیرات در سیستم‌ های تصفیه آب کمک کنند. با توجه به این موارد، استفاده از آنتی اسکالانت‌ها در تصفیه آب امری ضروری و غیر قابل انکار میباشد.

دیگر خبرها

  • آجر قزاقی چیست؟ 5 کاربرد آجر سنتی+ عکس نمای آجر قزاقی
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • توقیف بیل مکانیکی میلیاردی در هرمزگان
  • کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • عجیب‌ترین حادثه تاریخ در مکانیکی؛ کتک زدن یک کارگر با جارو توسط مرسدس بنز! + ویدئو
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • پرده‌های حفاظت خورشیدی؛ راهکار پایداری ساختمان‌ها
  • بارش‌های بهاری میهمان استان قزوین