Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@16:01:24 GMT

تولید ماسک‌های شیلد از سوی دانش بنیان‌ها

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۴۸۸۵

تولید ماسک‌های شیلد از سوی دانش بنیان‌ها

یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید «ماسک‌های شیلد» شد.

به گزارش ایسنا، علی زینعلی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد فعالیت این شرکت گفت: شرکت ما با هدف ارائه راهکارها، خدمات و محصولات در حوزه آلاینده‌های نوین به ویژه امواج الکترومغناطیس و شیوه‌های ایمن‌سازی از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را آغاز کرده است و در عرصه داخلی و بین المللی توانسته سوابق درخشانی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی فعالیت‌های این شرکت را شامل آموزش شیوه‌ها و راهکارهای ایمن‌سازی در برابر امواج الکترومغناطیس همچنین اصلاح سبک زندگی و نحوه استفاده سالم از وسایل مولد امواج، تولید محصولات ضد امواج نظیر انواع پوشاک ضد امواج برای حفاظت فردی در برابر امواج الکترومغناطیس، تولید انواع محصولات جهت ایزوله‌سازی ساختمان در برابر آلودگی امواج الکترومغناطیس، خدمات اندازه‌گیری میزان آلودگی امواج الکترومغناطیس طبق جدول ارزیابی زیستی SBM۲۰۱۵ در محیط و تالیف کتاب‌های «اثرات بیولوژیکی امواج الکترومغناطیس»،  «چگونه خانه‌ای ایمن در برابر امواج داشته باشیم» (به زبان فارسی، انگلیسی و چینی) و کتاب «گاز رادون؛ اثرات بیولوژیک و شیوه‌های ایمن‌سازی» اعلام کرد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد تولید «ماسک‌های آنتی وایرال مای‌شیلد» خاطر نشان  کرد: این ماسک‌ها با استفاده از نوعی از الیاف با تکنولوژی بالای پنبه و فلز نقره طراحی شده و بر طبق نتایج آزمایشگاه مرجع انستیتو پاستور و آزمایشگاه لیستر، فعالیت ویروس کرونا را ۹۹ درصد دچار اختلال می‌کند و با عملکرد بالا باعث از بین رفتن باکتری، میکروب، قارچ و ویروس می‌شود.

زینعلی افزود: انواع ماسک‌های معمولی به دلیل استفاده از الیاف پلیمری فقط تا چند ساعت می‌تواند کاربرد داشته باشد و معمولا دچار تجمع آلودگی باکتریایی و ویروسی شده و بعد از چند ساعت قابل استفاده نیستند، اما «ماسک‌های مای‌شیلد» از نخ نقره و الیاف طبیعی استفاده و عمر آن را به میزان قابل توجهی بهبود بخشیده است، چرا که نقره یک ماده ضدعفونی کننده قوی است و می‌تواند باعث کشته شدن ۶۵۰ گونه آلودگی میکروبی، باکتریایی، قارچی و ویروسی شود. ویژگی‌های برتر این ماسک سهولت تنفس، عدم آلودگی محیط زیست، حفظ خاصیت آنتی وایرالی تا صد بار شستشو، کارآیی آنتی وایرالی برای هرگونه جهش ویروس، دارای سایزبندی‌های متفاوت و دانش‌آموزی است.

به نقل از روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی، وی اظهار کرد: یون نقره موجب از هم پاشیدن ویروس می‌شود و فعالیت ویروس را مختل می‌کند و در صورت ورود به بدن قادر به تکثیر نخواهد بود.

زینعلی همچنین از عقد قرارداد با شرکت‌هایی از کشورهای انگلستان، فنلاند، امارات متحده عربی و سوئد برای شروع تولید مشترک این محصول خبر داد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ماسک شیلد دانشگاه شريف امواج الکترومغناطیس دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۴۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد